Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post
Offline bmchicago  
#1 Posted : 25 September 2020 12:57:25(UTC)
bmchicago


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 16/02/2016(UTC)
Posts: 21
United States
Location: Chicago

Thanks: 7 times
Was thanked: 12 time(s) in 9 post(s)
Hello,

I read E90 DME with HEXPROG in factory mode, there is no option to reset working hours?
I tried to use ISN Bootmode software with AutoHEX2, but my hardware does not support it.
Can any one reset working hours?

Thank you.
Roby
BMW_MEVD17.2_D-FLASH _2020_09_25_12_28_28.zip (1,185kb) downloaded 25 time(s).
Sponsor
HexTag/HexProg tool is the ultimate tool for Ecu Cloning/Ecu Tuning including MDG1 Ecu Cloning/MDG1 Ecu Tuning, BDM Read/write, Key renew and EEPROM Reset

Click here on HexTag for more info about HexProg Software

Offline Autohex_II_BMW  
#2 Posted : 25 September 2020 23:21:31(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 1,500
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 590 times
Was thanked: 1410 time(s) in 750 post(s)
Originally Posted by: bmchicago Go to Quoted Post
Hello,

I read E90 DME with HEXPROG in factory mode, there is no option to reset working hours?
I tried to use ISN Bootmode software with AutoHEX2, but my hardware does not support it.
Can any one reset working hours?

Thank you.
Roby
BMW_MEVD17.2_D-FLASH _2020_09_25_12_28_28.zip (1,185kb) downloaded 25 time(s).

hi,
you can do reset working hours in autohex in factory mode if you got HW4.please check the attached video link.


Offline bmchicago  
#3 Posted : 25 September 2020 23:46:03(UTC)
bmchicago


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 16/02/2016(UTC)
Posts: 21
United States
Location: Chicago

Thanks: 7 times
Was thanked: 12 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
Originally Posted by: bmchicago Go to Quoted Post
Hello,

I read E90 DME with HEXPROG in factory mode, there is no option to reset working hours?
I tried to use ISN Bootmode software with AutoHEX2, but my hardware does not support it.
Can any one reset working hours?

Thank you.
Roby
BMW_MEVD17.2_D-FLASH _2020_09_25_12_28_28.zip (1,185kb) downloaded 25 time(s).

hi,
you can do reset working hours in autohex in factory mode if you got HW4.please check the attached video link.




Unfortunately i do not have HW4, i think i have HW3 or HW2. I thought Hexprog can reset working hours in Factory Mode? Is this not the case?
Do I need to contact support to reset working hours then?
Offline Autohex_II_BMW  
#4 Posted : 26 September 2020 22:39:36(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 1,500
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 590 times
Was thanked: 1410 time(s) in 750 post(s)
you can upgrade your hardware to latest one by just paying the difference. please contact support to get the price details.
thanks 1 user thanked Autohex_II_BMW for this useful post.
Offline abc123  
#5 Posted : 27 September 2020 20:56:58(UTC)
abc123


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 01/06/2019(UTC)
Posts: 105
Canada

Thanks: 28 times
Was thanked: 43 time(s) in 25 post(s)
Originally Posted by: bmchicago Go to Quoted Post
Hello,

I read E90 DME with HEXPROG in factory mode, there is no option to reset working hours?
I tried to use ISN Bootmode software with AutoHEX2, but my hardware does not support it.
Can any one reset working hours?

Thank you.
Roby


Here u go. 0hrs.rar (7kb) downloaded 30 time(s).

thanks 1 user thanked abc123 for this useful post.
Offline bmchicago  
#6 Posted : 28 September 2020 15:20:41(UTC)
bmchicago


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 16/02/2016(UTC)
Posts: 21
United States
Location: Chicago

Thanks: 7 times
Was thanked: 12 time(s) in 9 post(s)
Originally Posted by: abc123 Go to Quoted Post
Originally Posted by: bmchicago Go to Quoted Post
Hello,

I read E90 DME with HEXPROG in factory mode, there is no option to reset working hours?
I tried to use ISN Bootmode software with AutoHEX2, but my hardware does not support it.
Can any one reset working hours?

Thank you.
Roby


Here u go. 0hrs.rar (7kb) downloaded 30 time(s).


Thank you for your help. I ended up finding a matching CAS with the correct power class as AutoHEX2 support does not want to assist without purchasing newer hardware first.
Offline Autohex_II_BMW  
#7 Posted : 28 September 2020 23:24:26(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 1,500
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 590 times
Was thanked: 1410 time(s) in 750 post(s)
Originally Posted by: bmchicago Go to Quoted Post
Originally Posted by: abc123 Go to Quoted Post
Originally Posted by: bmchicago Go to Quoted Post
Hello,

I read E90 DME with HEXPROG in factory mode, there is no option to reset working hours?
I tried to use ISN Bootmode software with AutoHEX2, but my hardware does not support it.
Can any one reset working hours?

Thank you.
Roby


Here u go. 0hrs.rar (7kb) downloaded 30 time(s).


Thank you for your help. I ended up finding a matching CAS with the correct power class as AutoHEX2 support does not want to assist without purchasing newer hardware first.


you can't do it with your old hardware2 at least if you had HW3 you can do it in ISN boot mode ,also we don't support editing from file can do only via software that's why we are not able to help with the file.
Offline sakis  
#8 Posted : 13 January 2021 11:40:10(UTC)
sakis


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 10/08/2016(UTC)
Posts: 32
Greece

Thanks: 21 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
Originally Posted by: bmchicago Go to Quoted Post
Originally Posted by: abc123 Go to Quoted Post
Originally Posted by: bmchicago Go to Quoted Post
Hello,

I read E90 DME with HEXPROG in factory mode, there is no option to reset working hours?
I tried to use ISN Bootmode software with AutoHEX2, but my hardware does not support it.
Can any one reset working hours?

Thank you.
Roby


Here u go. 0hrs.rar (7kb) downloaded 30 time(s).


Thank you for your help. I ended up finding a matching CAS with the correct power class as AutoHEX2 support does not want to assist without purchasing newer hardware first.


you can't do it with your old hardware2 at least if you had HW3 you can do it in ISN boot mode ,also we don't support editing from file can do only via software that's why we are not able to help with the file.
Hello but HW2 has also DME ISN BY BOOT MODE why must have HW3?
Offline Autohex_II_BMW  
#9 Posted : 13 January 2021 21:32:57(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 1,500
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 590 times
Was thanked: 1410 time(s) in 750 post(s)
sorry its not supported in old HW2.
Offline sakis  
#10 Posted : 13 January 2021 22:57:14(UTC)
sakis


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 10/08/2016(UTC)
Posts: 32
Greece

Thanks: 21 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
sorry its not supported in old HW2.

Sorry for asking again HW3 is new and HW2 is old what are you meaning with that?
Offline Autohex_II_BMW  
#11 Posted : 13 January 2021 23:41:06(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 1,500
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 590 times
Was thanked: 1410 time(s) in 750 post(s)
Originally Posted by: sakis Go to Quoted Post
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
sorry its not supported in old HW2.

Sorry for asking again HW3 is new and HW2 is old what are you meaning with that?


HW 2 is really old version hardware of autohex , older than 5 years. Its now HW4 since 3 years.
Offline sakis  
#12 Posted : 13 January 2021 23:55:32(UTC)
sakis


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 10/08/2016(UTC)
Posts: 32
Greece

Thanks: 21 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
Originally Posted by: sakis Go to Quoted Post
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
sorry its not supported in old HW2.

Sorry for asking again HW3 is new and HW2 is old what are you meaning with that?


HW 2 is really old version hardware of autohex , older than 5 years. Its now HW4 since 3 years.

So if I order now ahx with Ahx002 package can I reset working hours of dme's(the package includes isn boot manager)
Thank you for your time...
Offline Autohex_II_BMW  
#13 Posted : 14 January 2021 03:31:41(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 1,500
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 590 times
Was thanked: 1410 time(s) in 750 post(s)
Originally Posted by: sakis Go to Quoted Post
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
Originally Posted by: sakis Go to Quoted Post
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
sorry its not supported in old HW2.

Sorry for asking again HW3 is new and HW2 is old what are you meaning with that?


HW 2 is really old version hardware of autohex , older than 5 years. Its now HW4 since 3 years.

So if I order now ahx with Ahx002 package can I reset working hours of dme's(the package includes isn boot manager)
Thank you for your time...


there is no need to use boot mode anymore you just need to upgrade you hardware to latest one you can do it in factory mode. please contact support for more details.
Users browsing this topic
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.