Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post
Offline Noy  
#1 Posted : 17 February 2021 23:48:51(UTC)
Noy


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 31/12/2019(UTC)
Posts: 47
Netherlands Antilles

Thanks: 18 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
is it possible to code a used ABS Pump to a F25?
Sponsor
HexTag/HexProg tool is the ultimate tool for Ecu Cloning/Ecu Tuning including MDG1 Ecu Cloning/MDG1 Ecu Tuning, BDM Read/write, Key renew and EEPROM Reset

Click here on HexTag for more info about HexProg Software

Offline CipiCip  
#2 Posted : 18 February 2021 01:40:42(UTC)
CipiCip


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 22/07/2019(UTC)
Posts: 53
Romania
Location: Timisoara

Thanks: 3 times
Was thanked: 25 time(s) in 15 post(s)
Yes
Offline Noy  
#3 Posted : 19 February 2021 10:48:26(UTC)
Noy


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 31/12/2019(UTC)
Posts: 47
Netherlands Antilles

Thanks: 18 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
Originally Posted by: CipiCip Go to Quoted Post
Yes


can you explain me how?

Offline CipiCip  
#4 Posted : 19 February 2021 16:24:59(UTC)
CipiCip


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 22/07/2019(UTC)
Posts: 53
Romania
Location: Timisoara

Thanks: 3 times
Was thanked: 25 time(s) in 15 post(s)
Yes...just do coding
If you dont know how to code an abs unit...than you must do something else...not bmw
Offline Noy  
#5 Posted : 19 February 2021 21:53:44(UTC)
Noy


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 31/12/2019(UTC)
Posts: 47
Netherlands Antilles

Thanks: 18 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
thank you for your answer.
normally i do Mercedes and Porsche.
now i want to start also with BMW thats why i ask and want to learn.
Offline CipiCip  
#6 Posted : 20 February 2021 06:49:29(UTC)
CipiCip


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 22/07/2019(UTC)
Posts: 53
Romania
Location: Timisoara

Thanks: 3 times
Was thanked: 25 time(s) in 15 post(s)
You have Autohex?
Offline Noy  
#7 Posted : 20 February 2021 10:06:19(UTC)
Noy


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 31/12/2019(UTC)
Posts: 47
Netherlands Antilles

Thanks: 18 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
Originally Posted by: CipiCip Go to Quoted Post
You have Autohex?

yes have autohex full and hextag

Offline CipiCip  
#8 Posted : 20 February 2021 11:18:25(UTC)
CipiCip


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 22/07/2019(UTC)
Posts: 53
Romania
Location: Timisoara

Thanks: 3 times
Was thanked: 25 time(s) in 15 post(s)
Then mount new used abs on car...open autohex...individual coding...select abs/dsc and code
Very simple
thanks 1 user thanked CipiCip for this useful post.
Noy
Offline Noy  
#9 Posted : 20 February 2021 11:38:44(UTC)
Noy


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 31/12/2019(UTC)
Posts: 47
Netherlands Antilles

Thanks: 18 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
thank you for your help.
gonna try and see if it works.
Users browsing this topic
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.