Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages12>
Options
View
Go to last post
Offline Autohex_II_BMW  
#1 Posted : 29 September 2016 08:49:33(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 752
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 388 times
Was thanked: 794 time(s) in 402 post(s)
Dear all,
This file has the steps of how to make ISTA-D works with Autohex II WVCI, These steps works for all hardware versions of Autohex II WVCI (HW1,HW2,and HW3)
Cheers
Install ISTAGUI.zip (1,705kb) downloaded 696 time(s).

Edited by moderator 11 November 2016 07:09:15(UTC)  | Reason: Not specified

thanks 10 users thanked Autohex_II_BMW for this useful post.
Offline Enoch  
#2 Posted : 29 September 2016 09:19:17(UTC)
Enoch


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 21/09/2016(UTC)
Posts: 34
United States
Location: Florida

Thanks: 24 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Thanks very much... I really appreciate your help. I sold my equipment to buy this, that's the only reason why I was concerned. Thanks again
thanks 1 user thanked Enoch for this useful post.
Offline Gbyleveldt  
#3 Posted : 07 October 2016 18:24:12(UTC)
Gbyleveldt


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 02/10/2016(UTC)
Posts: 88
South Africa
Location: South Africa

Thanks: 22 times
Was thanked: 115 time(s) in 59 post(s)
Can you perhaps post the contents of the ediabas folder in the rheigold rar separately? Else I'll have to download that whole attachment.

Thanks!
Offline Autohex_II_BMW  
#4 Posted : 08 October 2016 02:41:53(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 752
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 388 times
Was thanked: 794 time(s) in 402 post(s)
Hi Gbyleveldt,
PMed you the files.
Cheers
thanks 2 users thanked Autohex_II_BMW for this useful post.
Offline Gbyleveldt  
#5 Posted : 08 October 2016 10:57:11(UTC)
Gbyleveldt


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 02/10/2016(UTC)
Posts: 88
South Africa
Location: South Africa

Thanks: 22 times
Was thanked: 115 time(s) in 59 post(s)
Thanks bud, much appreciated!
thanks 1 user thanked Gbyleveldt for this useful post.
Offline BMWorkshop  
#6 Posted : 18 October 2016 05:23:06(UTC)
BMWorkshop


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 16/10/2016(UTC)
Posts: 46
Ireland
Location: Dublin

Thanks: 212 times
Was thanked: 25 time(s) in 15 post(s)
Hi. Is there any other way to download ISTA D? Mega does not work for me. It seems the file is too big. Thanks in advance
Offline dizzylish  
#7 Posted : 12 February 2017 07:59:00(UTC)
dizzylish


Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 11/02/2017(UTC)
Posts: 11
United States
Location: North Carolina

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Any other way to download the file. That mega program is not working, not allowing full down load for the Rheinhold.rar

Thanks
Offline donuzo  
#8 Posted : 19 March 2017 16:14:31(UTC)
donuzo


Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 09/03/2017(UTC)
Posts: 1
Slovakia
Location: piestany

hi. I have problem with ISTA ,instal according to the manual,, first start is ok,connected to car and function ok,but off/on and error = IFH-0018:INITIALIZATION ERROR,,ediabas is red..any solution? thx
Offline imgroup1  
#9 Posted : 02 May 2017 22:07:40(UTC)
imgroup1


Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 21/03/2017(UTC)
Posts: 6
Australia
Location: Melbourne

Thanks: 1 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Originally Posted by: donuzo Go to Quoted Post
hi. I have problem with ISTA ,instal according to the manual,, first start is ok,connected to car and function ok,but off/on and error = IFH-0018:INITIALIZATION ERROR,,ediabas is red..any solution? thx


under task Manager, go to "Processes" and look for image name "PtdX.exe " and kill it,
passthru.JPG (50kb) downloaded 56 time(s).
thanks 1 user thanked imgroup1 for this useful post.
Offline Autohex_II_BMW  
#10 Posted : 03 May 2017 03:35:09(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 752
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 388 times
Was thanked: 794 time(s) in 402 post(s)
This problem should be solved by the new update 1.0.42
thanks 2 users thanked Autohex_II_BMW for this useful post.
Offline BMWorkshop  
#11 Posted : 05 May 2017 04:11:45(UTC)
BMWorkshop


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 16/10/2016(UTC)
Posts: 46
Ireland
Location: Dublin

Thanks: 212 times
Was thanked: 25 time(s) in 15 post(s)
Hi. After software update ISTA stopped working. I checked PassthruD and it seems ok. Do you know what might be the issue? Thanks
Offline Autohex_II_BMW  
#12 Posted : 05 May 2017 23:09:22(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 752
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 388 times
Was thanked: 794 time(s) in 402 post(s)
you make update for ista D or autohex?
Offline BMWorkshop  
#13 Posted : 06 May 2017 02:33:54(UTC)
BMWorkshop


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 16/10/2016(UTC)
Posts: 46
Ireland
Location: Dublin

Thanks: 212 times
Was thanked: 25 time(s) in 15 post(s)
Yes I have updated Autohex to the latest version. The ISTA not sure. there is a new entry. I enclose screen shot. for you to take a look Ista.PNG (80kb) downloaded 88 time(s).
Offline Autohex_II_BMW  
#14 Posted : 06 May 2017 03:28:15(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 752
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 388 times
Was thanked: 794 time(s) in 402 post(s)
please contact with tech support through email or SKYPE,they can assist you with this.
Offline BMWorkshop  
#15 Posted : 07 May 2017 01:31:54(UTC)
BMWorkshop


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 16/10/2016(UTC)
Posts: 46
Ireland
Location: Dublin

Thanks: 212 times
Was thanked: 25 time(s) in 15 post(s)
The problem was sorted via Team Viewer. Thanks you for you help!
thanks 1 user thanked BMWorkshop for this useful post.
Offline BB Repairs  
#16 Posted : 07 June 2017 22:30:38(UTC)
BB Repairs


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 06/05/2017(UTC)
Posts: 27
South Africa
Location: Pretoria

Thanks: 2 times
Was thanked: 6 time(s) in 4 post(s)
How can I make ISTA-D work on win 10
Offline BMWorkshop  
#17 Posted : 08 June 2017 01:05:33(UTC)
BMWorkshop


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 16/10/2016(UTC)
Posts: 46
Ireland
Location: Dublin

Thanks: 212 times
Was thanked: 25 time(s) in 15 post(s)
ISTA-d Works on windows 10. follow installation instructions
Offline Jimmy  
#18 Posted : 02 July 2017 12:49:10(UTC)
Jimmy


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 25/06/2017(UTC)
Posts: 39
United Kingdom
Location: North East

Thanks: 17 times
Was thanked: 11 time(s) in 7 post(s)
Hi,
Could I get a link to the tools folder files also as I have ista already installed,
thanks.

Edited by user 02 July 2017 12:57:47(UTC)  | Reason: Not specified

Offline Jimmy  
#19 Posted : 04 July 2017 16:01:14(UTC)
Jimmy


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 25/06/2017(UTC)
Posts: 39
United Kingdom
Location: North East

Thanks: 17 times
Was thanked: 11 time(s) in 7 post(s)
OK so i downloaded extra tools folder (Thanks support!) but the how to instructions showed different folder so I uninstalled my previous version of ista and downloaded the one from ista help file, installed it and followed instructions ran passthru prog and set path details, tried to start ista but got unable to start ista each time I tried so removed everything and started fresh,
tried to start again and got same error unable to start ista so changed all path values back to original and tried again, still same error so uninstalled again and installed fresh but made no changes to see if it would start, same error, where am I going wrong? though I would ask here before emailing support team just in case it was an easy fix, can anyone help?
thanks.
Offline Tibibond  
#20 Posted : 04 July 2017 22:10:34(UTC)
Tibibond


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 01/11/2015(UTC)
Posts: 97
Romania

Thanks: 7 times
Was thanked: 92 time(s) in 49 post(s)
hello! did you install visual c++ all versions from 2005 up to date? ista d won t start if visual c++ is not installed.
thanks 1 user thanked Tibibond for this useful post.
Users browsing this topic
2 Pages12>
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.