Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages12>
Options
View
Go to last post
Offline bratick  
#1 Posted : 01 May 2019 08:12:29(UTC)
bratick


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 27/07/2018(UTC)
Posts: 92
United Kingdom
Location: London

Thanks: 13 times
Was thanked: 13 time(s) in 8 post(s)
I have 2 keys with F7945 board and on HexProg same board looks a bit different where need to connect?
a UserPostedImage

And F7952 China same.
UserPostedImage UserPostedImage

F7952 no picture at all.
Untitled.png (49kb) downloaded 14 time(s).

Edited by user 01 May 2019 23:47:19(UTC)  | Reason: Not specified

Sponsor
HexTag/HexProg is the ultimate tool for BDM, Key renew and EEPROM Reset

Click here on HexTag for more info about HexProg Software

Offline ercngns  
#2 Posted : 01 May 2019 11:58:18(UTC)
ercngns


Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 30/10/2017(UTC)
Posts: 12
United States
Location: California

Thanks: 2 times
Was thanked: 11 time(s) in 4 post(s)
I asked the same question on Skype and they said they will add the support soon and inform me.. I have a couple of China keys as well.
thanks 1 user thanked ercngns for this useful post.
Offline Autohex_II_BMW  
#3 Posted : 02 May 2019 00:50:28(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 902
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 426 times
Was thanked: 955 time(s) in 472 post(s)
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
I have 2 keys with F7945 board and on HexProg same board looks a bit different where need to connect?
a UserPostedImage

And F7952 China same.
UserPostedImage UserPostedImage

F7952 no picture at all.
Untitled.png (49kb) downloaded 14 time(s).


7945 we support in hextag and we will change the connection diagram in software thank you for the photos.but for 7952 chinese keys we don't support only keyess go keys supported.
Offline Autohex_II_BMW  
#4 Posted : 02 May 2019 01:57:58(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 902
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 426 times
Was thanked: 955 time(s) in 472 post(s)
diagram has been already changed you can take a look.
Offline bratick  
#5 Posted : 02 May 2019 12:20:35(UTC)
bratick


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 27/07/2018(UTC)
Posts: 92
United Kingdom
Location: London

Thanks: 13 times
Was thanked: 13 time(s) in 8 post(s)
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
diagram has been already changed you can take a look.

Message chip not connected

Edited by user 03 May 2019 12:56:12(UTC)  | Reason: Not specified

Offline autohexldn  
#6 Posted : 21 May 2019 09:44:22(UTC)
autohexldn


Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 04/08/2017(UTC)
Posts: 1
United Kingdom
Location: London

Thanks: 1 times
HI
Has anyone managed to resrt a F7945 key ??,getting message that the chip is not connected,ive checked and double checked the connections but still getting the same error.
Offline cardiagcom  
#7 Posted : 21 May 2019 11:36:44(UTC)
cardiagcom


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 26/03/2017(UTC)
Posts: 138
United Kingdom
Location: Blackburn

Thanks: 40 times
Was thanked: 69 time(s) in 37 post(s)
Originally Posted by: autohexldn Go to Quoted Post
HI
Has anyone managed to resrt a F7945 key ??,getting message that the chip is not connected,ive checked and double checked the connections but still getting the same error.


I renew key without any problem with connection from other software
Picture attached BMW 7945key.jpg (172kb) downloaded 24 time(s).
Offline Autohex_II_BMW  
#8 Posted : 21 May 2019 23:10:26(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 902
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 426 times
Was thanked: 955 time(s) in 472 post(s)
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
diagram has been already changed you can take a look.

Message chip not connected


Hi,
our wiring diagram was wrong until yesterday that's why all people got the error,we apologize for that.it has been fixed yesterday morning so from now on nobody should get the error.
Offline Autohex_II_BMW  
#9 Posted : 21 May 2019 23:13:14(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 902
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 426 times
Was thanked: 955 time(s) in 472 post(s)
Originally Posted by: autohexldn Go to Quoted Post
HI
Has anyone managed to resrt a F7945 key ??,getting message that the chip is not connected,ive checked and double checked the connections but still getting the same error.


please check your wiring diagram and make sure you soldered well.yesterday we changed the white wire location on the diagram so make sure you are connecting on the right point.
https://www.hexprog.com/...ampagegenerator?id=12023
thanks 1 user thanked Autohex_II_BMW for this useful post.
Offline bratick  
#10 Posted : 22 May 2019 00:03:07(UTC)
bratick


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 27/07/2018(UTC)
Posts: 92
United Kingdom
Location: London

Thanks: 13 times
Was thanked: 13 time(s) in 8 post(s)
For me doesn't work. For anyone works new wiring?
Offline Autohex_II_BMW  
#11 Posted : 22 May 2019 00:04:44(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 902
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 426 times
Was thanked: 955 time(s) in 472 post(s)
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
For me doesn't work. For anyone works new wiring?


did you checked the wiring we just made changes yesterday.please send photo for your wiring
Offline bratick  
#12 Posted : 22 May 2019 10:00:15(UTC)
bratick


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 27/07/2018(UTC)
Posts: 92
United Kingdom
Location: London

Thanks: 13 times
Was thanked: 13 time(s) in 8 post(s)
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
For me doesn't work. For anyone works new wiring?


did you checked the wiring we just made changes yesterday.please send photo for your wiring


Annotation 2019-05-22 175748.png (523kb) downloaded 189 time(s). UserPostedImage
Offline Findlaybum  
#13 Posted : 22 May 2019 10:17:16(UTC)
Findlaybum


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 04/10/2015(UTC)
Posts: 90
Location: Here

Thanks: 616 times
Was thanked: 89 time(s) in 56 post(s)
You are in the wrong hole mate ... lol
Check your white connection again ... and leave of the green

Edited by user 22 May 2019 10:57:15(UTC)  | Reason: Not specified

OFFICIAL FRIEND OF OFFICIAL AUTOHEX II PARTNER .. AND OFFICIAL FRIEND OF THE BOSS .:)
thanks 1 user thanked Findlaybum for this useful post.
Offline cardiagcom  
#14 Posted : 22 May 2019 11:02:03(UTC)
cardiagcom


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 26/03/2017(UTC)
Posts: 138
United Kingdom
Location: Blackburn

Thanks: 40 times
Was thanked: 69 time(s) in 37 post(s)
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
For me doesn't work. For anyone works new wiring?


did you checked the wiring we just made changes yesterday.please send photo for your wiring


Annotation 2019-05-22 175748.png (523kb) downloaded 189 time(s). UserPostedImage

Connect white cable one hole upper(where is switch connected) job done

Offline bratick  
#15 Posted : 22 May 2019 13:04:35(UTC)
bratick


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 27/07/2018(UTC)
Posts: 92
United Kingdom
Location: London

Thanks: 13 times
Was thanked: 13 time(s) in 8 post(s)
Originally Posted by: cardiagcom Go to Quoted Post
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
For me doesn't work. For anyone works new wiring?


did you checked the wiring we just made changes yesterday.please send photo for your wiring


Annotation 2019-05-22 175748.png (523kb) downloaded 189 time(s). UserPostedImage

Connect white cable one hole upper(where is switch connected) job done



Mate, I try upper, lover hole nothing works on 2 x F7945 keys
Offline Autohex_II_BMW  
#16 Posted : 22 May 2019 22:46:06(UTC)
Autohex_II_BMW


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Moderator
Joined: 22/08/2015(UTC)
Posts: 902
United Arab Emirates
Location: Dubai

Thanks: 426 times
Was thanked: 955 time(s) in 472 post(s)
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
Originally Posted by: cardiagcom Go to Quoted Post
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
Originally Posted by: Autohex_II_BMW Go to Quoted Post
Originally Posted by: bratick Go to Quoted Post
For me doesn't work. For anyone works new wiring?


did you checked the wiring we just made changes yesterday.please send photo for your wiring


Annotation 2019-05-22 175748.png (523kb) downloaded 189 time(s). UserPostedImage

Connect white cable one hole upper(where is switch connected) job done



Mate, I try upper, lover hole nothing works on 2 x F7945 keys


sir the shown diagram are wrong ,probably your google chrome is opening the link from the cache memory that's why you still getting the old connection
try to open link in internet explorer or i have attached the diagram below use that one.
7945.png (495kb) downloaded 4 time(s).
thanks 1 user thanked Autohex_II_BMW for this useful post.
Offline Findlaybum  
#17 Posted : 22 May 2019 23:55:26(UTC)
Findlaybum


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 04/10/2015(UTC)
Posts: 90
Location: Here

Thanks: 616 times
Was thanked: 89 time(s) in 56 post(s)
"probably your google chrome is opening the link from the cache memory"
hahahaha ... that's why I could not post your picture (the one you posted) .. tried several times just gave up in the end .. lol
OFFICIAL FRIEND OF OFFICIAL AUTOHEX II PARTNER .. AND OFFICIAL FRIEND OF THE BOSS .:)
Offline bratick  
#18 Posted : 22 May 2019 23:58:49(UTC)
bratick


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 27/07/2018(UTC)
Posts: 92
United Kingdom
Location: London

Thanks: 13 times
Was thanked: 13 time(s) in 8 post(s)
How it's wrong if its the same you send now :D

Annotation 2019-05-23 075505.png (806kb) downloaded 188 time(s).
UserPostedImage

Where is the difference?
Offline bratick  
#19 Posted : 23 May 2019 00:00:39(UTC)
bratick


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 27/07/2018(UTC)
Posts: 92
United Kingdom
Location: London

Thanks: 13 times
Was thanked: 13 time(s) in 8 post(s)
Originally Posted by: Findlaybum Go to Quoted Post
"probably your google chrome is opening the link from the cache memory"
hahahaha ... that's why I could not post your picture (the one you posted) .. tried several times just gave up in the end .. lol

I know that's why I try on firefox browser aswell. But now time to clear cache
Offline bratick  
#20 Posted : 23 May 2019 00:09:28(UTC)
bratick


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 27/07/2018(UTC)
Posts: 92
United Kingdom
Location: London

Thanks: 13 times
Was thanked: 13 time(s) in 8 post(s)
New error with one of the keys

Annotation 2019-05-23 080646.png (22kb) downloaded 10 time(s).

Users browsing this topic
2 Pages12>
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.