Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Offline wheelproo  
#1 Posted : 04 December 2018 21:58:15(UTC)
wheelproo


Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 11/02/2018(UTC)
Posts: 13
Egypt
Location: Cairo

Thanks: 1 times
Was thanked: 4 time(s) in 2 post(s)
i replaced fem for f30 316
after fen unlock and changed isn ,
all think ok
and car now start
but
i have faulty dme ( incorrect data record ) active
any advice please ?
Offline Levanime  
#2 Posted : 05 December 2018 07:58:17(UTC)
Levanime


Rank: Advanced Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 10/06/2016(UTC)
Posts: 200
United States

Thanks: 80 times
Was thanked: 149 time(s) in 94 post(s)
reset working hours in dme and code it
thanks 1 user thanked Levanime for this useful post.
Offline wheelproo  
#3 Posted : 05 December 2018 16:08:16(UTC)
wheelproo


Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 11/02/2018(UTC)
Posts: 13
Egypt
Location: Cairo

Thanks: 1 times
Was thanked: 4 time(s) in 2 post(s)
But i dont want to open dme
Users browsing this topic
Similar Topics
FEM Replacement (Autohex II Ecu Flashing/Coding)
by zain 07/01/2018 19:31:40(UTC)